• Ingen hendelser.

Se, prøv og spør om lin

Foto: Kristina Bjureke

En gylden mulighet til å bli ordentlig kjent med en av våre eldste kulturvekster.

Tid og sted

Se, prøv, og spør om lin onsdag  30. aug. 2017 15:0018:00, Urtehagen i Botanisk hage i Oslo (Google Maps-kart)

Lin-spesialister i Norges Linforening samler seg i Urtehagen i Botanisk hage (se kart), og du vil kunne lære om en av våre mest anvendelige og tradisjonsrike kulturplanter. Det blir demonstrasjon av beredningsprosessen ­­– inkludert bråking, hekling og spinning – og linekspertene står klare til å svare på alle linspørsmål du måtte ha. Kan man for eksempel lage klær av hjemmedyrket lin?

Standen til Norges linforening vil være åpen i tidsrommet 15-18. Etterpå vil andre fiberplanter også demonstreres.

Arrangementet er åpent for alle.

Norges linforening