Slik skal knekkebrød smake

Thea Cederstrøm Hjertuslot og Målfrid Husebø har sendt oss en kjempegod oppskrift på knekkebrød.

Ingredienser Mengde
Solsikkekjerner 150 g
Hasselnøtter opphakka 50 g
Linfrø 50 g
Sesamfrø 50 g
Kruskakli 50 g
Fiberhusk (står ofte sammen med glutefritt mel 2 ss
Kjøtt- eller grønnsaksterninger 2 st
Vann 5 dl

Beskrivelse:

Kok buljong med 3 dl vann. Ha i resten av vannet og bland i alt det tørre.

Smør massen utover to steikebrett med slikkepott. Sett begge brettene i ovnen, på varmluft 150 °C i 10 minutter.

Ta brettene ut og skjær massen i passende stykker med pizzahjul. Sett brettene inn igjen i ovnen 150 °C ca ½ time. La brettene bytte plass i ovnen og stek i ca ½ time til.

Målfrid hadde med seg dette deilige knekkebrødet da vi var på Dyrsku’n, hun hadde ikke noe med seg hjem!!


Publisert

i

av

Stikkord: