Kommende hendelser

  • Ingen hendelser.

Logg inn

Abonner på nettstedet via epost

Legg inn din eposadresse her for å abonnere og motta varsler om nye innlegg pr epost..

Bli med blant 661 andre abonnenter

Kjeks med linfrø

Linfrøkjeks

Linfrøkjeks

Linfrøkjeks

Av Ragnhild Wigdahl

½ dl hele linfrø
½ dl malte linfrø
7 ½ dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts salt
8 ts mykt smør
2 ½ dl skummet melk

 Ha melet i en bolle og bland i smøret. Ha i resten av det tørre.

Lag en grop og hell i melken. Bland alt sammen til en myk og smidig deig.

Pakk deigen inn i plast og la den hvile kjølig i minst 10 minutter.

Del deigen i fire og kjevl hvert emne til en tynn firkant ca 2 mm tykk.

Kutt den i firkanter 6x6cm og legg dem på bakepapir på et stekebrett.

Gjenta til du ikke har mer deig igjen.

Stekes på 160 gr C i 20 minutter til de er gylne og sprøe

 

Legg inn en kommentar