Linfrøkjeks

Kjeks med linfrø

Linfrøkjeks
Linfrøkjeks

Linfrøkjeks

Av Ragnhild Wigdahl

½ dl hele linfrø
½ dl malte linfrø
7 ½ dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts salt
8 ts mykt smør
2 ½ dl skummet melk

 Ha melet i en bolle og bland i smøret. Ha i resten av det tørre.

Lag en grop og hell i melken. Bland alt sammen til en myk og smidig deig.

Pakk deigen inn i plast og la den hvile kjølig i minst 10 minutter.

Del deigen i fire og kjevl hvert emne til en tynn firkant ca 2 mm tykk.

Kutt den i firkanter 6x6cm og legg dem på bakepapir på et stekebrett.

Gjenta til du ikke har mer deig igjen.

Stekes på 160 gr C i 20 minutter til de er gylne og sprøe

 


Publisert

i

av

Stikkord: