Demonstrasjon om lin dyrking og beredning

Julemarked 2013 LinDet var stor interesse for lin dyrking, beredning, spinning og produkter på Husflidsmarkedet til Bærum Husflidsforening 23. november 2013.

Ineke viste beredning og Hanne spant til vannet frøs igjen. Veldig mange interesserte spurte mange interessante spørsmål. Vi fikk henvist til at Bærum Husflidsforening har startet en LinRing som holder kurs i både dyrking og beredning. Mange var forbauset over at det kan vokse lin i Norge, men det var også endel som snakket om at de hadde sett lin på tv programmet Farmen.

Det er veldig morro å møte så mange lin interesserte, men neste gang er det forhåpentlig varmere!!