God jul til alle som er glad i lin

Lin krans på rød veggKjære medlemmer og andre som støtter oss i å informere om lin, både i å produsere lin og vask og stell.

Via hjemmesidene er det mange som skriver til oss. Vi får endel forespørsler om hvordan en vasker bunadskjorta eller hvordan ta vare på den arvede linduken. I mai har vi over 5.000 forespørsler på hjemmesidene våre -hovedsakelig vask og stell av lin. Det er veldig tilfredsstillende å kunne hjelpe.

Endel andre spørsmål går på hvordan de kan få tak i lintekstiler av god kvalitet, og noen lurer på hvordan de skal dyrke lin. At det er to forskjellige sorter, oljelin og fiberlin, er de fleste ikke klar over. Vi bruker endel tid på å hjelpe så godt vi kan, og vi får dermed endel fine og interessante kontakter. Slik har vi fått mange nye medlemmer og andre som støtter oss. Og vi får interessante artikler til Lin-Nytt.

Tusen takk for året som gikk og velkommen til 2015!! Støtt oss ved å kjøpe den første norske Linkalenderen, kontakt mamarapp@online.no for bestilling av kalenderen.

Hanne Gjendem, leder i Norges Linforening


Publisert

i

av

Stikkord: